Adatvédelem

A GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft. weboldalán nem gyűjti látogatói személyes adatait, kivéve abban az esetben, amikor Ön úgy dönt, hogy azokat e-mailben, űrlapon vagy a keresési paraméterek elmentésekor megadja nekünk. Adatait ebben az esetben is bizalmasan kezeljük, és nem továbbítjuk e-mail címét valamint más, esetlegesen megadott adatait harmadik fél részére.

Az Ön által szolgáltatott személyes adatokat a GOMÉP Kft., valamint a mindenkori szerződéses partnerei abból a célból kezelik, hogy Önt a jövőben szolgáltatásairól telefonon, írásban vagy elektronikus úton közvetlenül tájékoztassák, valamint azokat az Ön részére ilyen módon közvetlenül ajánlják fel.

Az e-mail címének megadásával Ön egyidejűleg hozzájárul ahhoz, hogy e-mail címére a GOMÉP Kft. a szolgáltatásaival kapcsolatos információkat, valamint tájékoztatókat küldjön.

IP címének megadásával Ön lehetővé teheti számunkra a weboldalaink látogatottságának, forgalmának mérését, illetőleg diagnosztikai célokra történő alkalmazását.

Adatainak megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a GOMÉP Kft. ezen adatait nyilvántartsa és kezelje, illetve 3. személynek, mint technikai közreműködőnek adatfeldolgozás céljából átadja mindaddig, amíg Ön kifejezetten nem kezdeményezi adatainak törlését.

A honlap bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Tilos a lap, valamint az adatbázis elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a GOMÉP Kft. előzetes írásos hozzájárulása nélkül. A GOMÉP Kft. fenntartja a jogot a honlap bármilyen részének tetszőleges módosítására.