Építők háza

Építőipari kivitelezés

Nyílászáró gyártás és forgalmazás

Bemutatás

A GOMÉP Ipari és Kereskedelmi Kft. építőanyag kis- és nagykereskedésében 1,4 hektáros területen raktározzuk a készletről elvihető termékeket, illetve rövid határidővel beszerezzük a piacon megtalálható speciális termékeket.

Munkatársaink széleskörű szakmai tapasztalattal, megbízható információkkal-, anyagismerettel, udvarias, gyors kiszolgálással állnak meglévő és leendő vevőink rendelkezésére. Cégünk árukínálata az alapvető építőanyagok mellett az ország legjelentősebb építőanyag-gyártóitól beszerezhető minőségi szakanyagokra is kiterjed. Nálunk megtalálja a korszerű, költségkímélő építkezés összes anyagát az alaptól a tetőig, ügyelve a minőség-, ár-, érték arányokra.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy a piac és vásárlóink igényeinek minél jobban megfeleljünk. Üzleti stratégiánk része, hogy minőségi kivitelezés csak kiváló, a technológiai követelményeknek megfelelő építőipari anyagokkal lehetséges. Az általunk forgalmazott termékek felhasználásra kerülnek saját munkáinkon is, és a minőségi anyagok gyártóival hosszú távú együttműködési megállapodásokat kötünk. Ezáltal versenyképes árakon tudunk biztosítani minőségi építőanyagokat kiskereskedelmi partnereinknek is.

A teljes körű szolgáltatást igénylő vevőink kiszolgálására folyamatosan fejlesztjük eszközkészletünket. Saját gépjárműparkunk folyamatos rendelkezésre állása nélkülözhetetlen feltétele beszállítói és vevői kapcsolataink erősítésének.

A 2012-es év mérföldkő volt kereskedelmi tevékenységünk továbbfejlesztésében. Az építőanyag kereskedésünk területén megnyitottuk a barkács áruházunkat, ahol a hideg-melegburkolatoktól kezdve, a szerszámokon, szerszámgépeken, munkavédelmi eszközökön át egészen a kertészeti és háztartási termékig kínálatunk széles választékát találhatják meg vásárlóink.

A lajosmizsei „ÉPÍTŐK HÁZA" építőanyag kereskedésünk Örkényen fiókteleppel is rendelkezik

Keressen fel, minket személyesen, tekintse meg üzletünket, árukínálatunkat.

Reméljük hamarosan Önt is Vásárlóink között, köszönthetjük!